2013年9月8日星期日

www.shoxskove.com nike sko jpo206

Amerikanske soldater i vestlige Lake Maracaibo,nike shox norge, den niende armé utplassert elite, etter flere styrke denne hæren har vært de første tre divisjoner styrket og nå syv, pluss bagasje logistikk tropper, den totale styrken av ca femten million mennesker, som er utplassert langs grensen linje av tre divisjoner, ledet den stedfortredende sjef general Vincent. Den japanske offensiven slått meningsløs rask tordnende amerikanske militæret sliter med å takle, etter to dager og netter med kontinuerlig kampene, med fronten hovedkvarter ble ødelagt, den høyeste slagmarken kommandanten general Vincent fanget, rømningsvei fleste av dem velger å være utenfor den amerikanske å overgi seg, en liten del av flukten Rupeiliha fjellet.

USAs militære Thomas Maracaibo,nike shox dame, Rosario, Alex Marchi og andre byer, en heroisk motstand, men den japanske offensiven er veldig hard, og selv i Sør-Amerika for første gang dukket opp på slagmarken, men også hele mekanisert, ubegrenset og forsvare USA tap, hadde niende Army commander Kenyon Joyce hær Major General utstedt en ordre om å trekke seg tilbake. Lake Maracaibo er den største innsjøen i Sør-Amerika, ligger i nordvestlige Venezuela i Maracaibo lavlandet langs kysten i hjertet av den nordlige enden av innsjøen gjennom en lang bred vassdrag knyttet til Gulf of Venezuela og Karibia, den nordlige delen av nike air max Andesfjellene faller revnen bygging innsjø, innenfor en smal munn, et område på nesten fjorten tusen kvadratkilometer, tilsvarende halvparten av Hainan stor.

På den 26.,billige nike shox, den japanske av den colombianske østlige Cucuta anfall, slag pause på ca en avdeling av det amerikanske forsvaret business, raskt nordover trekke seg avskåret fra amerikanske militæret Kosei regionen retrett, fulgt med den japanske hæren fra nord til sør for det amerikanske militæret innkretsningen generelle angrep, er tre dager etter amerikanske soldater utryddet. Litt over en uke, 130 000 amerikanske soldater, i tillegg til mer enn ti tusen rush å transportere sjøveien, hell trakk seg tilbake til øst for Lake Maracaibo, resten er ikke drept ble fanger. Nyheter, verdens sjokkert.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论