2013年9月12日星期四

www.shoxskobe.com billige nike shox klu31

Jeg kastet bort et par minutter, virkelig uheldig! Men det var et lite barn på en liten rushing ung gift kvinne, løp opp gråt og skriking, og deretter forsinke guttens ben, liv og død ikke nike sko norge flytte. Etterfulgt av et lite barn sammen ved siden av en ung gift kvinne som løp bort til sukket, er ugg soldes hardføre folk, ah ! Dette til slutt er hvordan er det barn ? Fan sykdom neste barn, noen spurte. Lang historie, er ~ Fish skylden. Det viser seg at fyren hest, som heter Ma Ying - jeou, de er bare tjuefem bare, under den gamle og der, året før gift kone, ingen barn ennå kneet.

nike free Rural, opprinnelig engasjert i snekring, og senere, noen japansk handelsselskap kjøpt et stort antall nike sko ~ fisk hjem tilbehør, nike sko det viste å trappe ned elva, og tilbyr individer - fra oppdrettsanlegg. I løpet av den tiden, dukket den japanske å være veldig rik. Erverv av ~ fisk bud er 180 000 yuan. Enkel matte, en dyp to meter, et område på ti pårørende ~ dammen dyppe, kan man sette mer enn tjue tusen stykker ~ yngel. På den tiden prisen på hver ~ yngel tolv yuan. Høst sesongen, kan hver port støtte ~ dam ~ produsere fem-seks tonn fisk.

Selvfølgelig er den perioden av investeringen også veldig imponerende. Bygging av en hevet ~ Tong, trenger å investere 1,5 millioner yuan eller så. Siden dette er et japansk handelsselskap gitt varer, er utsalgssted ikke noe problem, landbruket banker og kreditt fagforeninger er villige til lån. Overraskende, er et stort forretningsimperium ikke alle god dag, en finansiell krise hit, den japanske også råd. Pluss at det er ingenting originalt liten japansk godhet, de trading vilkår for erverv av ~ Fish stadig strengere, eller enda mer skarpt. Til syvende og sist, nike sko er å trykke ned prisen.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论