2013年2月26日星期二

utmerket Nike Dunk 2011 i år 2011

Ødelegge disse monstrene på samme tid, bakken plutselig dukket noe sånt som en lilla skinnende som Ametyst, billige nike sko hjerter glede, aldri tenkt a Treasure ting, øyeblikket raskt ropte: "ametyst stein, vi raskt samlet, hver person en "Treasure av ting, navnet fra sitt synspunkt, vet vi svært merkelig og dyrebar, og generelt ikke forekommer, men dette er de første eksemplarene av Aion åpen, nike slik som pionerene i tilfelle av wasteland, denne eksotiske ting ser veldig stor sannsynlighet. Lenge som pionerer, så sannsynligheten for slike sjeldne skatter tingene vises vil bli sterkt redusert, og noen ganger børste dusinvis, ikke nødvendigvis tilfelle når Eksotiske elementer. Og sjansen til å åpne boksen for å få Treasure av elementene og Treasure kort er også svært liten, så nike veldig følelser bare etterlater overstrømmende Zhang Qizhen kort åpnet esken.

Alle få bronse brystet,http://www.nikefreerunseu.com/ har fortsatt å åpne ut, men denne gangen lykken varte ikke er bra, i utgangspunktet 50 eller 100 evig rusk, men på denne måten, denne gangen en kopi vil ikke tape . Og sko nettbutikk, men det er fortsatt evig brystet holde klar med en kopi av etterpå.

nike free run en vinket og sa: "drepe" ikke nøl, vrimlet publikum første monster fjernet alle si. Aion kopi, er det ingen ekstra tid til spillerne til å tenke nøye, nike allerede vet det meste av kartinnhold i Aion, slik at han ikke ville ha betenkt.Raskt tørke ut to grupper av gravrøvere, åpne de to kister, brast ut av en haug nike og evig rusk, automatisk tildelt en personlig ryggsekk, tildeler systemet automatisk spillere får naturlig lykke, og ikke ta til spillerne at det er ingen måte, kan den totale ikke be systemet for å være, ikke sant?

没有评论:

发表评论